/ L.H Adventure / Om mig /

Mer och mer tillbaka i vardagen

En rätt så aktiv tisdag har det ändå fått blivit. Började dagen med ett gymbesök, endast andra besöket sedan jag skrevs ut från sjukhuset för två och en halv vecka sedan. Men jag har känt att jag behövt den här tiden för att lite få landa i allt som hänt. Även om det var på lägre nivå så tränade jag minst en gång om dagen på rehabmedicin avdelningen som jag låg på de senare veckorna. Men det har många gånger känt som att allt bara rusat fram efter operationen, som att allt måste gå superfort innan man är tillbaka som vanligt igen. Jag har själv pressat mig själv väldigt mycket och jag tror dessa veckor med endast lite häst på schemat och annars mycket vila har varit bra för mig, inte minst för att psykiskt kunna landa i allt som faktiskt hänt under dessa veckor. På torsdag ska jag tillbaka på skolan igen och sen hoppas jag på att mer och mer kunna komma tillbaka i gamla rutiner. 
 
Men ett gymbesök idag var verkligen skönt, jag har saknat detta när jag tränat på lilla sjukhusgymmet. Efter träningsbesöket blev det några timmar vid datorn innan det blev stallfix. Jag körde LH för första gången på flera månader, dessutom i speedcarten (första gången sen amputationen). Det gick så himla bra och hon var så grymt fin. Johan har gjort ett toppenjobb med henne och jag är så glad över de timmarna han lagt på både våra gemensamma hästar och mina egna (för er som inte följt bloggen så länge så är det Greve och LH som vi syskon äger tillsammans med pappa, Linna är min och Doffy Johans, Linnson pappas ((iaf på papper)).
Imorgon ska vi göra en liten tokturne ner mot huvudstaden för att ge Solvalla ett nytt försök. De tidigare starterna där har inte direkt varit någon hitt men vi får hoppas morgondagen bjuder på något roligare! LH verkar i varje fall vara laddad för uppgiften. 
#1 / / Sophia:

Du är så klok!! 💕

#2 / / Wanderlust by Jona:

Håller tummarna för att allt går bra på Solvalla idag! :)