/ Mølleslettens Linna / trav /

"Trav är trav"

Nog för att man kan vara besviken när man varit iväg på tävling och det krånglat med att hästen blivit fast bakom dålig rygg eller knäkappor som glidit ner. Men när allt verkligen stämmer, hästen är kanonfin och loppet framförs perfekt utvändigt ledaren fram tills 600m kvar av loppet och hästen då helt oprovocerat slänger sig i galopp -  då är det låångt ifrån kul. Linna har fått några smyglopp för att bygga upp självförtroendet, men så idag var det dags att visa vad hon går för och jag tvivlar inte en sekund på att hon enkelt varit framme på mållinjen utan galoppen. Men nu istället kommer hon sist i mål med så mycket mer att ge. Jag har kämpat med denna fantastiska tjej i över ett år nu och trott på henne så många gånger utan att det gått vägen. Men jag tror verkligen att jag har en kanonhäst i stallet den dagen hon får med sig huvudet. Framsteg gör hon hela tiden och hon har så mycket mer att ge på banan i framtiden.  Men ja, idag var det bara att packa ihop, åka hem och leta nya lopp! 
Jag kan i alla fall (inte alls partiskt) säga att jag har det finaste kallblodet av dem alla, oavsett resultat! ♥
Men det här med att åka på trav på onsdagarna har nog blivit våran grej, varannan vecka Linna och varannan LH. I stort sett alltid Bergsåker också och aldrig har de lopp samma dag.  Började såhär när jag låg på sjukhuset och nu har det liksom fortsatt, haha. Finns risk att det blir lopp nästa onsdag med. ;)
Mys i boxen innan loppet

Överenergisk och otålig Linna efter loppet 
Avslutningsvis ett litet bästis porträtt (även fast Linna ser ut som hon tröttnat på oss helt, haha)! Linna vill helst inte åka ifrån kompisarna och blir lätt orolig om hon är själv, så då får helt enkelt minstingen av hagkompisarna följa med henne vart hon än åker. Då är hon nööjd! 
#1 / / Manda Stillnert ❤️:

Håller med dig, under hela vintern i stort sätt har Majsan tävlat bra, förutom när hon fick känningar av knäna på V75 på Åby i december. Sen startade hon för drygt två veckor sedan på Eskilstuna och häst f*n tog inte i för fem öre, ett hyfsat lopp på pappret, visserligen dåligt spår men ingen av loppen gick fortare en 16 den kvällen vilket hon gått hela vintern på hakar .. hmpft då vart man fundersam men nu prövade vinst anmäla till Romme, fick spår två bakom bilen, ännu en gång kaj Widell i sulkyn men nu sätter jag på henne helstängt igen 😂 tok märr hon är 7 år (!)