/ Om mig /

Vilken heeelg!

Först travgalan på fredagen i Stockholm. Så galet rolig kväll från start till slut med ett helt gäng fantastiska hästmänniskor. En kväll jag sent kommer glömma och en kväll jag aldrig ville skulle ta slut. Jag är så himla glad att jag fick uppleva denna kväll och att jag fick överraskas med Helen Anns pris. Har fortfarande svårt att ta in allt som hände den kvällen och kommer leva på det här läänge! 
Foto: Adam Ström 
 
Sov en och en halv timme den natten för att sedan kliva upp och sätta mig på tåget till Göteborg. Mötte upp Maria och Norunn på Nordstan, lämnade sedan sakerna hos Håkon som vi bodde oss under helgen och begav oss sen ner mot Scandinavium för lite stopping på Eurohorse. Efter det gjorde vi middag i lägenheten, skrattade och pratade innan vi åkte ner till Gothia Tower, tog en drink och kollade läget i Göteborg.  
 
Sov endast någon enstaka timme även den natten och på söndagen protesterade kroppen rejält, jag hade så jävulskt ont men fick pina ut dagen i Göteborg ändå. Är sen amputationen för tre månader sen inte alls van att hålla det tempo som varit denna helg det märktes av på söndagen (i kombination med få timmars sömn). Men vi shoppade och gick runt lite ändå. Fick tyärr inte se någon hoppning eller show inne på arenan (trååkigt nog) men fick mycket annat roligt gjort ändå under Göteborgsdygnet. Tåget hem tog åtta timmar plus en halvtimme med bil, så var hemma till strax efter tre på natten. Var såå jäkla slut så ni anar inte, haha. 
 
Utsikten från lägenheten var maaagisk! 
 
Idag har jag bara försökt tagit det lugnt och återhämta mig så mycket det bara gått. Mockat stallet och släppt in hästarna är på riktigt det enda jag gjort på hela dagen. Men imorgon blir det mer fart när hästarna ska tränas, det är skola och tidning ska komma på besök. Så lika bra att passa på att vila medan man kan! 
 
#1 / / Anonym:

Grattis 🎉

Svar: Tack!
Matilda Persson, 21 år

#2 / / Anonym:

Riktigt kul!! Det var du värd som du sliter och ligger i. Sitter själv i rulle så jag vet.. Ps coola däck , är dom bra??