/ L.H Adventure / trav /

Adventure start på Bergsåker

Idag åkte vi iväg på lunchtrav med LH i snöovädret. Stolopp, spårtrappa och spår fjorton bakom bilen med Ulf Ohlsson i vagnen men turen var inte riktigt med oss idag. Ingen placering idag och hon gav kanske inte allt. Meen men, på det igen i nästa start bara! Vem vill springa i detta väder liksom.. 
/ Greve E. / Linnson / Stallet /

Träningsdag för hästarna

Fem av fem hästar tränade idag och två av dem körde jag själv. Johan fick ta tjejerna så tränade jag Linnson och Greve. Första gången sen amputationen jag gav mig ut själv bakom en av storhästarna och det var ju absolut inga problem. Speciellt inte med Greve, han tar det luuugnt. Värre var det med lilla russinet som var mer i luften än på backen, haha. Det märks så väl att han fått tagit det lugnt när jag varit inlagd för oj vilken energi han har! "Skengalopperade" iväg tre gånger idag när han blev rädd för småsaker efter vägar vi kört på i sju år, så har han aldrig gjort förut och då har jag ändå haft han sen unghäst. Upp med huvudet och iväg bara, så jävluskt pigg och energisk. Bjöd på några små skutt och fnös, skyggade och tvärnitade för allt han såg efter vägen. Hela tiden på bettet och redo att springa fort. Öronen framåt och tyckte inte alls att vi skulle ta det lugnt. 
Idag var han verkligen på dryghumör men det var också längesen han vilade såhär länge. Så han har väl sina anledningar.. Men mattes balans äre då inge fel på i alla fall! :)
Sprängde tråden i hagen har han gjort idag med så på topplistan ligger han inte just nu. Tur ponnyn är liten och söt! Sånt tjänar man tydligen mycket på, haha. 
Lite mage har han hunnit fått med. Den ska vi jobba bort! 
 
Greve däremot var lugnet själv trots att även han fått tagit det lite lugnt i alla fall de senaste två veckorna. Vi skrittade en sväng med tryckvagnen och han lunkade på i bra takt. Vi har fantastiskt fina körvägar just nu så man kan bara sitta och mysa. Det är så himla kul att vara tillbaka i stallet och vagnen igen. 
För stona så blev det intervaller för Linna, LH en förberedande tur inför morgondagens start och Daffy joggade sina kilometer. Fin allihopa! 
 
/ Foto / Om mig /

Svenska Parasportgalan 2018

Ett dygn i Stockholm på Scandic Continental och Svenska Parasportgalan 2018. Jag fick inget pris med mig hem men Louise var absolut en värdig vinnare och jag har haft superkul de här två dagarna och träffat så mycket underbart folk. Galan var otroligt bra ordnad och hotellet såå fint. Om någon för två månader sen sagt åt mig att jag skulle sitta på Paragala den här helgen hade jag aldrig trott dem men det gick ju faktiskt bra. Suttit upp och varit igång mer än vad kroppen är van och det känns absolut av idag men det har det varit värt. 
På lördag är det Hälsinglands Travgala som gäller så det är bara hem och ladda om! 
 
Bilder från kvällen 
Kommentarer (1)
Scandic Continental / Svenska Parasportgalan 2018 / gala / parasport