/ Om mig /

En ledig helg

Jag har haft premission från sjukhuset över helgen och det blev även en paus från bloggen de här två dagarna. Men ni har inte missat allt för mycket trots allt. Lördag blev, förutom lite stall, en vilodag efter fredagens heldag. Men så på söndagen var jag helt inställd på att försöka ta mig upp i vagnen igen. Selade på Linnson gjorde jag med men sen fick det va, det gjorde ont och allt kändes bara för mycket. Hade tänkt kört om det så bara var till postlådan men det kändes inte riktigt som rätt läge. Och så får det väll också kännas ibland. Men såhär efteråt ångrar jag mig att jag inte bara satte mig där och körde om så bara runt lilla gårdsplan. Jag får helt enkelt hoppas på att det känns bättre nästa permiss eller hemgång så jag kan testa då istället.. 
 
Men något annat som blev gjort under helgen var att jag provat och köpt klänning till galan! Även några byxor blev köpta. Innan har jag absolut inte kunnat haft klänning med tanke på hur benet suttit fast, och byxor har vi behövt lämnat in för att sys om för att de ens ska gå att få på. Nu var det liksom bara att köpa? Hur smidigt som helst! Det blev jag lite gladare över. 
Bilden på Lexie under min säng är typ den enda bild jag tagit i helgen (känner verkligen hur dålig bloggare jag är här, haha). Lexie sover alltid under sängen och har alltid gjort. Tomt utan henne här på sjukhuset. ♥