/ Om mig / Stallet /

It Feels Good To Be Home

 
Så underbart att bara få vara hemma igen! Men jag tänkte jag skulle hem och få det lite lugnt men istället har jag endast en dag på hela veckan framöver som inte är uppbokad. Dagen efter att jag kom hem från sjukhuset kom lokaltidningen ut och gjorde reportage. Fotade även lite i hagen med hästarna, blev superfina bilder men Linnson valde att visa sin bästa sida och sprang fram och bet fotografen i ryggen. Såklaaart att han måste skämma ut matte lite igen, när vi spelade in dokumentären för några år sedan tog han luddet som sitter på mikrofonen och sprang iväg. Alltid är det något med den där killen, haha. 
HÄR kan ni läsa reportaget 
 
 
Även hunnit med en sväng till frisören och gjort mig lite galafin, fått fina blommor och bäst av allt - kört en tur med den där surgrabben som nämdes ovanför. Linnson har vilat i stort sett hela tiden jag legat inne, pappa tränade honom någon vecka innan en start han gjorde med Elin Wickman men sen dess har han vilat och det märks. Han var sur som bara den innan vi kom iväg med så fort vagnen var på var öronen spikrakt framåt hela passet. Skyggade för småsaker, små bockade och ville helst av allt bara dra iväg i full fart. Linnson kan visa sån livsglädje och samma energi och småhyss som han gjorde som liten treårig hingst gör han forfarande. Att han fyller tio i år kan man knappast tro. Och man kan inte bli annat än lycklig när man sitter där i vagnen. Det ger så mycket att få komma ut på de där turerna och det är ju något alldeles speciellt med de här russen. 
Idag satt jag och log hela körturen. Bättre rehab än det här kan man ju inte hitta. Äntligen tillbaka i vagnen och äntligen tillbaka bakom lilla skogsrusset. Nu ska vi träna upp oss båda för tävlingssäsongen 2018. 
Hade "säkerhetslinan" med ifall att. Brukar egentligen endast ha den när jag kör speedcart med storhästarna men kändes som en smart idé att ha den på nu när jag körde själv för första gången sen amputationen, och jag förmodade att ponnyn skulle ha lite överskottsenergi efter vilan. Grimskaftet sätter jag på vänster sida av vagnen och den fungerar som stöd istället för det högra benet. Dvs, om hästen slänger sig åt vänster har jag ju inget ben att hålla emot med - men har jag linan så balanserar den upp mig istället. Hur enkelt och smidigt som helst! 
#1 / / Anonym:

Linnson är sååå söt 😍