/ Om mig / Sjukhuset&Sjukdomen /

Måndag och sista veckan på sjukhuset

Måndagen bjöd på en en rätt så händelselös start på veckan. Ett pass med fysioterapeuten och ett pass själv på sjukhusgymmet. Annars en väldigt lugn dag i sjukhussängen. Varit hemma över helgen på permis men har ändå sån sjuk hemlängtan, tror det är för att jag vet att det snart är dags för utskrivning. Är nästan så man räknar ner timmarna, haha.
Kollat slut på alla serier jag följer och har lite svårt att hitta något nytt tidsfördriv. Fick massa tips på instagram för ett tag sedan på såväl serier som filmer så håller på att hitta något nytt genom de tipsen.. Annars har jag till största del krånglat med mitt youtube konto som jag inte längre kommer åt. Någon som vet hur jag kan komma åt eller radera kontot? Alternativt hur man får tag på någon youtube support, verkar omöjligt.. 
Aja, tråkig start på veckan men desto roligare blir det imorgon för då ska jag få åka iväg och rida igen! 
 
#1 / / countrypride.blogg.se:

Härligt att äntligen få komma hem!

#2 / / Anonym:

Jag beundrar dig! Kämpa på! Kram Sophia

#3 / / Oscar:

Hejsan! Såg dokumentär om dig på TV4 Sport. Vilket driv du har! Helt fantastiskt. Jag står inför en utmaning i livet och ser dig som en fin inspiration till att kämpa på. Kommer behålla minnesbilden av när du vann travloppet med Linnson som ett bra minne för framtiden.

Jag hoppas du mår bra efter förutsättningarna och att du fortsätter kämpa! :)

Hälsningar

Oscar