/ Om mig /

Nyårshelgen

Förlååt för att det varit tyst här i några dagar. Har inget att skylla på varför utan det har bara blivit så.. Vinsten i fredags kan man i alla fall leva länge på, så himla kul! Jag hade så ont innan loppet att brorsan fråga om jag skulle svimma, för jag var tydligen så blek när jag satt där i stallet innan start. Men efter att hon vunnit kan jag lova er att jag verkligen flöög in i golfbilen som skulle köra oss över till vinnarcirkeln. Så himla häftig känsla, haha! 
 
Men långa bilresor och mycket belastning på stumpen under fredagen resulterade i lite sömn under natten och en väldigt smärtsam dag på lördagen. Kroppen är helt enkelt inte redo ännu för tempot som hölls förut även om jag själv känner mig lite piggare. Men det kommer, tycker saker och ting känns bättre och bättre med tiden och jag trodde faktiskt inte att fredagskvällen skulle påverka mig så mycket som det gjorde. Men det är ju trots allt bara knappt en månad sen amputationen. 
Så lördagen tillbringades mestadels i sängen. Åkte iväg med familjen på bio en sväng men önskar faktiskt att jag inte åkt. Var min idé med bio men Hudiksvalls biograf tar nog priset för sämsta anpassningen. Sen satt jag bara och hade ont och bredvid mig satt en som smaskade popcorn (Alltså inte åt, utan smaskade något förfärligt) hela filmen, höll på att bryta ihop där ett tag haha. 
 
Nyårsafton spenderades med Johan, Sandra och Gustav. Vi satt för det mesta i soffan och tog det lugnt, åt tacos och kollade på hockey senare på natten. Tog en sväng in till Hudik runt tolvslaget för att kolla läget där i regnet. Kunde åter igen inte sova något den natten och låg kvar i sängen halva dagen och mot kvällskvisten fick jag ta hand om kolikhäst innan jag nu är tillbaka på sjukhuset och här blir jag kvar resten av januari, om inget ändras. Så även om 2017 avslutade på bästa vis med vinst så kan jag inte påstå att 2018 bjöd på någon bra början. Men så får det va! "Nu kan de bara bli bättre". 
 
Lite bilder från nyårshelgen hemma ♥
Ps, håll koll - tänkte snart börja skriva ett inlägg om 2017. Tror det kan bli kul att läsa!  
#1 / / Jennifer :

Härliga bilder :D