/ Linnson /

Hästrally helgen avklarad

Hästrally helgen är nu gjord, de där 6 milen är avklarade och jag är så galet imponerad av Linnson! Så sjukt mycket han utvecklats och vuxit de senaste åren visas verkligen helger som denna och han gör verkligen allt rätt. 
 
Lördagens sträcka på fyra mil tog ca 6 timmar. Vägarna varierade mellan skumpiga och trånga skogsvägar, asfalt, sand och mysiga skogsvägar. Vi tog det lugnt de första milen och joggade på rätt bra sen. Stannade och åt på mitten och då stod han så fint och väntade medan jag satt på marken bredvid honom och hästar for runt lite överallt runt om oss. Kom sedan i mål med en pigg ponnyn som inte ens var svettig trots värme och långtur. 
 
Söndagen var endast på två mil och där fick han ta det lite i sin egen takt, så där gick det betydligt fortare. Vi travade i stort sett hela biten och han var fortfarande inte trött när vi kom i mål. Tror det är omöjligt att trötta ut den där ponnyn, haha. På stationerna skötte han sig toppen och det var för det mesta kuskmissar som gjorde att poängen drogs ner. Men vi slutade på en sjätteplats och det är jag vädligt nöjd med! Tack till alla er som hjälpt till och varit med under helgen. Varit en toppen helg med mycket skratt och världens bästa skogsruss, som även fick stå ut med att vara utkädd till får (även där utan att klaga) på maskeraden får verkligen tusen guldstjärnor efter denna helg! Min lilla Linnson kan allt och jag är så galet glad över att jag fått följa den här ponnyn genom livet. ❤ 
Haha vad tycker ni om vår maskerad utklädnad? Var ett helvetesjobb att få fast all bommul men nog blev det bra allt haha! 
harmånger / hästrally 2018 / norrhälsinglands hästrally
#1 / / Maria:

Haha fåret <3