/ L.H Adventure /

Adventure ska bli mamma!

Tänk ibland blir inte planerna alls som man tänkt sig. I vinter och vår har både LH och Greve tränat på bra och jag har längtat efter sommartravet och alla starter vi skulle göra tillsammans. Men istället för det så fick Greve gå i pension och LH, ja hon ska få bli mamma. I tisdags lämnade jag av mitt lilla äventyr på seminstationen för en dejt med Tobin Kronos och om några veckor ska hon tillbaka igen för dräktighetskontroll. Vi funderade redan ifjol på att betäcka henne men valde att fortsätta starta och sen har vi velat fram och tillbaka hela vintern om hon skulle få bli mamma eller fortsätta tävlingskarriären. Men tillslut kom vi fram till att hon får testa på att bli mamma, om hon nu tar sig vill säga. 

 

Så nu får vi se. Hon kanske hinner göra någon start till innan det är försent men största fokusen nu är på att hon ska bli dräktig och att allt sånt ska gå bra. Sen får vi helt enkelt se. Det enda tråkiga med det hela är ju att jag i och med det här inte längre har någon häst jag kan köra själv i loppen. Och att jag går från att träna fyra hästar till endast två, vilket känns jätte lite haha. 

Så nu får vi se om LH blir mamma. Tycker det ska bli så himla spännande alltihopa. Jag har ju liksom varit med henne från kval och hela tävlingskarriären. Hon var min första storhäst, min första andelshäst och det var med henne jag körde första loppet och alla licensloppen med. Allt det här med den här tjejen har verkligen varit ett äventyr och det ska bli såå spännande att se vart allt nu leder.. 

(null)