/ Mølleslettens Linna / trav /

Kvällstrav på Hagmyren med Linna

Först och främst stort TACK till er alla som hört av er och grattat till min examen i fredags! Firade med middag på Strandpiren inne i Hudik. Suuper bra mat och trevligt sällskap. 😄
 
Första dagens som "ledig" tillbringades på kvällstrav på Hagmyren med starthäst. Linna startade i V65-4 och det blev åter igen galopp innan det ens gått ett halvvarv. Diskad utan att ens fått chansen att visa vad hon går för. Och det finns väl inget värre än det! 😝 Hon tränar på så sjukt fint och Ove som körde henne var åter igen så grymt nöjd med henne. Det finns liksom ingenting att skylla på heller, hon bara galopperar. Någon som vet vad man ska ta sig till? Finns det någon hästpsykolog som kan prata med henne? 😂 Efter galoppen (och diskningen) spring hon ikapp fältet trots att det går i 29 tempo och Ove får istället hålla igen henne. Såå suuurt! Meen jaja, vi tar nya tag den här gången också. Nu blir det provlopp och massa träning i grupp för denna donna ett tag i alla fall.. 
Vill du ha bilder på din egen häst eller beställa vinnartavla? Maila till mig skogsrusset@gmail.com
#1 / / emma:

superfina bilder som vanligt :D

#2 / / Tusen:

Förstår precis känslan.
Du kan väl tipsa oss om hur du löser detta med galopperna om du hittar "felet". ;) Ha-ha!
Våra russ är precis likadana. Springer kanonfint både hemma, i värmning och i loppen. Men, det galopperas ALLTID i loppen. Ibland bara en gång men ofta flera gånger med medföljande diskningar. Mellan galopperna går de superbra, klockrent och så utan att ens takta ur lite , kommer en riktigt stopgalopp. Det hjälper inte ens att kära lite långsamt för galopperna kommer ändå. Man kan bli galen för mindre.

#3 / / mikrolån utan uc:

Vilka häftiga hästar, jag måste säga att dessa bilder är väldigt fina!

Svar: Tack så mycket!
Matilda Persson, 21 år