/ Om mig /

Men så får det vara ibland

Nästan hela veckan har gått utan att något skrivits här och det har väl haft sina anledningar. Jag har egentligen efter den här veckan både bra och dåligt att skriva om. Denna vecka har väl, minst sagt, varit lite omtumlande. Men så får det vara ibland. 
 
Igår var det tänkt att jag och några kompisar skulle åka ner till Stockholm för att gå på Marilyn Manson på Gröna Lund och sedan sova över en natt innan vi åkte hem igen. Superrolig sak att göra och det var länge sen jag både var på konsert och gröna lund. Jag såg Marylin live på Tele2 arena för flera flera år sedan och det hade verkligen varit kul att se han live igen. 
Men, igår blev faktiskt första gången sedan benet amputerades som jag faktiskt sa nej till något. Det har inte spelat någon roll om jag så fått frågan att hämta hem någon från krogen tre på natten, eller klättrat upp flera våningar i ett trapphus för att hälsa på någon eller göra det ena eller det andra. Jag har aldrig sagt nej till varken jobb, vänner, fritid eller träning sålänge jag inte redan varit uppbokat med något annat. Sen jag kom hem från sjukhuset har det varit full fart hela tiden. I fredags tog jag examen och tempot skruvades ner avsevärt. I måndags fick jag sjukt tråkiga besked och tillslut kändes det lite som att allt blev för mycket.. Så jag stannade hemma. Och här hemma har jag suttit hela veckan och jobbat med allt från datorn istället. 

Nu har allt fått sjunka in lite, det känns fortfarande jobbigt med ändå helt okej och jag har tänkt attberätta mer om allt det i ett annat inlägg. 
#1 / / ❤:

Kämpa på, jag tror på dig ❤

Svar: Tack! <3
Matilda Persson, 21 år