/ Allmänt /

Två starter, två rekordsänkningar

Hagmyren med Linna igår, Rättvik med Linnson idag. Linna tog en åttondeplats, blev trött på upploppet och blev först utan pengar, men bara någon placering från att gå vidare till final - och hon sprang nytt rekord på 1.29,5ak. 
Linnson blev 6a, även han med nytt autorekord (1.59,1ak) och jag är så löjligt glad över det. Hade kusken (dvs jag, haha) kört på ett annat vis hade vi säkert i alla fall kunnat bli trea utan problem. Han sprang sista varvet ute i tredjespår i ett tempo flera sekunder under hans nu satta rekord och kämpade på så bra, helt utan galopp. Precis som Linna gjorde dagen innan. 

De är så lika de här två. Både kom med så pass dålig rad så att de hade behövt kvala om ifall de blev diskade i dessa lopp. Båda tävlar med lika utrustning, båda har fungerat sämre sedan brodden togs bort och båda har denna helg kommit fram till att det trots allt går bra att trava runt utan att galoppera och därmed sänka rekordet.  Så ja, som den glada amatören man är så är man ju trots två egentligen rätt så dåliga placeringar så löjligt nöjd. Snart så kanske dessa två hittat tillbaka de med (för man lever väl alltid på hoppet🙄😂).🐴🐴❤️  (null)

(null)

#1 / / Anonym:

Missade precis ert lopp på Rättvik idag. Hade så gärna sett er "in action"! Fick se många fina hästar iaf å många favorit fall...

#2 / / Anonym:

Missade precis ert lopp på Rättvik idag. Hade så gärna sett er "in action"! Fick se många fina hästar iaf å många favorit fall...

#3 / / Carro:

Du har verkligen skaffat din en Linnson i storformat! :D namnen är ju pricken över i dessutom :)