/ Allmänt / Om mig / Stallet /

Livets liv

Hej håå vad livet rullar på! Denna vecka har varit fullt av häst, skola, vänner, resor och lite gala på det. Känns som att jag knappt hunnit (eller orkat) öppna datorn och det hör ju inte direkt till vanligheten, haha. Men häär är det ni missat från veckan; 
 
I onsdags gjorde Greve sin andra IRAP behandling och nu på tisdag är det dags för den tredje och sista behandlingen. Då ska vi också känna igenom honom och se om detta hjälpt. Jag hoppas verkligen för allt i världen att vi hittat rätt och slipper allt som spökat för honom. ♥
Efter veterinärbesöket fick resten av stallet ut och röra på sig. Intervaller med Linna, backintervaller för Adventure och ut och jogga med Linnson. Fina allihopa och alla startanmälda. Kuul! 
 
 
Torsdag var jag iväg på föreläsning igen. Denna gång på Hagmyren i samband med hästägarföreningens årsmöte. Lyssnade på Vitaminspecialisten som berättade om foder och sånt. Riktigt intressant! 
 
Fredag började med skola. Jag har läst på halvtid nu sedan amputationen men kommer börja vara där mer och mer nu och jag hoppas på att samtidigt kunna läsa in så mycket som möjligt av det jag missat men verkar vara lite segt från skolans sida till att få till det, tyväärr. Vill verkligen inte behöva gå om ett år på en skolan jag absolut inte trivs på bara för att jag missat någon månad på grund av operationen. Men jaja, vi får väl se hur det blir. 
Efter skolan blev det långtur i vagnen bakom Linna och med Adventure och Johan sällskap innan jag åkte vidare mot Julia för en kväll med härliga vänner. 
 
Igår började jag dagen med att fota på hingstvisningen och bygdetravet som var på Hagmyren. Sen styrdes bilen mot Bollnäs för att hämta upp Simon. På kvällen minglade vi runt på ASVT´s uppfödargala på Infra City i Sthlm där simon fick ta emot ett stipendium. Så kul! Fjärde galan på sju veckor för mig, det hör inte direkt till vanligheten haha! 
 
Men idag har det faaktiskt fått varit rätt så lugnt för min del, välbehövligt för stackars stumpen som inte alls är van vid så mycket aktivitet och sittande som det varit denna vecka. Vi åkte hem direkt efter galan igår så jag kom hem runt tre på natten, efter totalt (nästan) åtta timmar i bilen och en vecka full av aktiviteter.
Så denna söndag har halva dagen spenderas i soffan med bildredigering och resten av dagen har gått till stallet och lite körning. Härligt väder ute och ett perfek avslut på veckan!