/ Allmänt /

En fredag i min stil

Först sju och en halv timme på Hagmyren för att förbereda inför ponnytravdagen nu på söndag. Gjorde program, packade goodiebags och fixa allt sånt där som behöver göras tillsammans med några andra från ponnystyrelsen. Tog lång tid men det kommer det att vara värt för att alla som kommer hit på söndag ska känna att det är något extra att komma hit. 
 
Efter allt fix på Hagmyren var det raka vägen hem till gården, sela på fyra av stallets sex hästar och ge sig iväg på en träningstur tillsammans med hela familjen (förutom mamma då, hon har jag inte lyckats lura upp i någon vagn ännu haha). Sjukt kul i alla fall att kunna vara ute allihopa! Jag körde Linna i rockarden tillsammans med Sandra, Johan körde Greve, pappa LH och Emma och Kevin körde Linnson i ponnyrockarden. Vi skulle bara haft en till vagn så hade lilla Daffy kunnat vara med också. Men det får vi fixa till framtiden. 😄
 
Alla hästar får i alla fall bra betyg efter kvällsturen. Så nöjd med allihopa. LH är igång igen efter en lugnare period, Greve tränar på fint, Linnson får godkänt inför helgens start och Linna kändes riktigt läcker hon med inför torsdagens start. 
 
#1 / / Islycka:

oj så många påsar!

Svar: Haha ja, det blev några stycken!
Matilda Persson, 21 år