/ Om mig / Sjukhuset&Sjukdomen /

Maj månad och livet på topp

Jag måste uppriktigt sagt säga förlåt för den helkassa uppdateringen. Och jag vet att det är en dålig ursäkt, men ärligt talat så har jag med garanti aldrig i hela mitt liv haft så mycket som jag har haft att göra den här våren. Det är full fart från tidig morgon till sen kväll och jag hinner knappt med mig själv däremellan. Den här våren har jag för första gången i mitt liv fått prioritera om från saker som får mig att må bra till saker som blir måste först. Plugget, som jag fått läsa upp massa missade uppgifter i , har fått gått först. Extra kvällskurserna på det och däremellan extrajobb, hästarna, blogg(ar),hemsidor och så den egna träningen och rehabiliteringen.
 
Jag har de senaste åren alltid blivit tvungen att tagit pauser från allt i livet i och med infektioner och smärta, så det egna måendet och det som fått mig att må bra däremellan har varit det som blivit prio, för att orka med allt annat.Efter amputationen så tänkte jag att det var exakt så jag ville ha det nu första tiden, att bara fokusera på det som får mig att se framåt. Och så har det absolut blivit, precis som att det blivit så mycket, mycket mer.
Sen jag kom hem från sjukhuset för tre månader sedan har det varit full fart och jag tror det blivit lite det som blivit min rehab. Mitt sätt att tänka bort den nya smärtan och lite glömma bort, men samtidigt lära sig, det nya livet. För på något vis känns det exakt som förr, och på ett vis känns allt så nytt. Så annorlunda.
Jag behöver inte längre de där rena sängdagarna några gånger i månaden på grund av infektioner och hemsk smärta och jag behöver inte längre undvika att åka på saker för att jag vet att mitt infekterade ben luktar pyton. Behöver inte längre oroa mig. Det finns inte längre några gränser, inget som säger stopp. Inget som kan hålla mig tillbaka.
Men visst, ont har jag nu med, absolut. Och att lära sig den nya smärtan har inte alla dagar, eller hemska nätter, varit så roligt. Men så länge jag gör saker så går det bra. Jag mår bra av att vara aktiv och "glömma bort" hela situationen och smärtan. Så det har blivit min rehab. 
 
Men nu är det bara två veckor kvar. Om två veckor tar jag "studenten" och fram tills dess får schemat fortsätta vara fullpackat. Idag (ja om fyra timmar) ska jag upp å hinna träna häst innan det är dags för skola, efter skola blir det jobb och efter jobb blir det restaurang med tjejerna. Lördag ska fyra hästar köras, sen fota på V75 på Gävletravet. På tisdag är det avslut på eget företagarkursen. På onsdag och torsdag jobbar jag på Kistamässan i Stockholm och sen är det äntligen dags för Elitloppshelg! Tre dagar med trav, foto och fest. Som jag längtat! Veckan efter är det är det eventuellt ny start för Linna, jag ska tillbaka till STHLM igen för Paraträff på torsdagen, på fredagen går jag ut skolan och på lördagen jobbar jag på travet (och emellan allt det där ska hästar skötas och tränas tillsammans med jobb, sista sakerna i skolan osv). Men sen, sen är jag fri. Fri från skolan och fri att satsa på mig själv, mitt stall, min blogg och mitt företag till 100%.