Livets äventyr

Jag vet inte om jag ska kalla det spontant och dumdristigt eller bara rent ut sagt döhäftigt. Men ja, nu ska ni allt få höra! Hemmakära 22 åriga Matilda som längst varit borta hemifrån när hon legat inlagd på olika sjukhuset ska alltså flytta från lilla gården i hälsingeskogarna, bort från de älskade fyrbenta som man spenderat dagarna in och ut med i ett helt liv (och familj, såklart, hehe) - för att börja jobba med andras hästar som hästskötare i ett större travstall. 
 
Jag har nämligen fått jobb hos Stall Fredrik Persson, som håller till nedanför KALMAR - hela 72 mil hemifrån. Galet! Haha. Visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta när de ringde för alltså detta har ju alltid varit drömmen - att kunna jobba i ett travstall och helhjärtat få göra det jag brinner för. Men jag har ju inte direkt alltid haft de bästa förutsättningarna för det i livet och jag har såklart varit väldigt nöjd med att kunna ta hand om mitt egna lilla stall här hemma. Men jag vill utvecklas och verkligen prova på vart egna gränserna går och när de ringde så kändes det lite som att det var en för rolig chans att tacka nej till samtidigt som att det känns som att det ligger rätt till i livet. Trots att det, på en vädligt kort tid, blir en helförändring i exakt allt. 
 
Jag flyttar ner redan nästa vecka för att jobba en provperiod så att såväl jag som dem där nere (inklusive mina nya fyrbenta kollegor) ser att allt fungerar. Blir det för tungarbetat eller känns för jobbigt är det bara vända hem och vara glad för att man i alla fall vågade prova. Och funderar det så börjar jag mitt nästa kapitel i livet där nere! Vilket ska bli så, så spännande.. 
Men, det absolut tyngsta med det hela är också att jag får lov att säga hejdå till de här. 😭💔
#1 - - Anonym:

Wow, vilket äventyr! Riktigt tufft av dig att våga ge dig iväg, du är en riktig förebild ❤️

Svar: Ja verkligen, ska bli så kul! Tack <3
Matilda Persson, 21 år

#2 - - Anonym:

Wow, vilket äventyr! Riktigt tufft av dig att våga ge dig iväg, du är en riktig förebild ❤️

#3 - - Sara:

vilket häftigt äventyr du är så grym på de du gör:) håller alla tummarna för dej:) verkligne glad för din skull:)

#4 - - Larseric :

Vilken tuffing du är. Hoppas att allt går bra och blir givande både för dig och stallet. Men... du fortsätter väl med bloggen så vi kan fortsätta följa dina äventyr?
Mvh Larseric

#5 - - Anonym:

Vad spännade, vad kul!
Om allt går bra, är planen att någon av dina ska få flytta ner senare?

#6 - - Anonym:

Vad spännade, vad kul!
Om allt går bra, är planen att någon av dina ska få flytta ner senare?

#7 - - snekysnake.blogg.se:

Så tufft av dig!🤩❤

#8 - - snekysnake.blogg.se:

Så tufft av dig!🤩❤

#9 - - Maria:

Lycka till!

#10 - - Maria:

Lycka till!

#11 - - Anonym:

Grattis Matilda till jobbet. Anna

#12 - - Anonym:

Vad roligt!😍 Synd att du måste flytta så långt...😫 Bor 1 h från Kalmar!

#13 - - Sara:

Men hur grymt är inte det? Modig är du och uppenbarligen ambitiös så det här blir kul att följa!