Sista dagen hemma

Kan ni gissa hur många livskriser jag haft denna vecka eller? För jag har nog tappat räkningen själv, haha. Ska bli så galet spännande att åka neråt i landet imorgon men oj vad läskigt det känns att lämna tryggheten, hästarna, vänner och familj här uppe på obestämd tid. Ännu läskigare att allt liksom bestämdes så fort så jag inte riktigt har haft tid att börja gruva mig "på riktigt", först nu när jag ska åka om bara några timmar och har spenderat hela dagen med att försöka packa ner livet i en resväska och pussa hejdå på alla hästar som det verkligen känns på riktigt. Men det ska minst sagt bli galet spännande att se allt där nere och prova på livet som hästskötare. Börjar med provveckan på måndag och sen får vi helt enkelt se. En rolig upplevelse lär det bli oavsett! 
 
 
Innan dagens pass med Linna trätade jag på henne och sa att vi minsann inte kunde skiljas åt ovänner (vilket vi väldigt ofta är när vi kommer hem från ett träningspass 😂), och jag tror hon förstod exakt vad jag sa för jäklar vad läcker hon var idag! Sådär obeskrivligt fin som bara hon kan vara när hon har en sån där bra dag och inte leker laban med matte. Låg fint på i handen hela vägen och var såå läcker i intervallerna! 😍 
Även Linnson hann jag ut med en sväng, men i lugnare tempo och han får godkänt han med. I och med att jag åker imorgon så går han också på välförtjänt vintervila (vissa har ju nämligen lite tur, Linna hamnar i hårdträning istället😉). 
Lovar att höra av mig mer under morgondagen! 
#1 - - Anonym:

Lycka till med jobbet 😍😊 Anna

#2 - - Anonym:

Lycka till med jobbet 😍😊 Anna

Svar: Tack så mycket!
Matilda Persson, 21 år