/ Om mig /

Fulltecknad vecka

Ny vecka och denna vecka innehåller nog lite extra utav allt. Börjar veckan med att jag snart ska sätta mig i bilen för att åka iväg till Stall Klacken och köra lite kallblod innan det i eftermiddag är (häst)möte.
Och så imorgon ska jag först ställa mig framför kameran och fortsätta spelas in av SVT, denna gång både inne på banan och hemma på gården (resultatet ser ni snart!). Och på eftermiddagen ska jag få ställa mig bakom kameran som vanligt igen och fota lite själv. Onsdag är sedan rätt så oplanerad, hästarna ska tränas och bilder redigeras. Sen får vi se! 
Torsdag till fredag åker jag däremot ner mot Sandviken och tillbringar två dagar på rehabet jag låg på efter amputationen, för lite återkoppling och uppföljning innan det bär hemåt för två dagars fotojobb. Under lördagen kommer jag nämligen vara på plats på Hagmyren för att fotografera alla unghästarna på kallblodsutställningen och på söndagen så ska jag fota samma sak igen, fast på Bollnästravet. Så taggad på det! 
 
Så denna vecka innehåller lite av varje utav det mesta. Helt enkelt! 
Och bilden har väl inget med inlägget att göra egentligen, utan det är bara en bild på en glad lite jag och mina nya sulkyhjul. De är orange och såå fina! 😍 
#1 / / Madde :

Kan du inte fixa såna till rullstolen med
Orange ekrar skulle vara skit snyggt.

Svar: Ja det hade jag gärna haft!
Matilda Persson, 21 år

#2 / / Erika Pettersson:

Fina hjul 😀 så kul med färg.

Svar: Ja visst är det! :D
Matilda Persson, 21 år