/ Stallet /

Tisdagsmotion

 
Hur mysig är inte hösten egentligen? I alla fall de dagar solen kikar fram och visar upp alla fina färger. Ogillar ju mer leriga hagar och de kalla, mörka timmarna på morgonen. 
Vi utnyttjar i alla fall vädret (om än något mulet idag) så gott vi kan och idag fick både Linnson, Linna och Greve ut på varsin motionstur. 
 
Både Linnson och Linna fick en sig en varsin joggingtur. Vägarna är stenhårda här hemma och egentligen det enda stället med bättre underlag, som jag kan köra pigga Linna på, är vår 500m standbacke. Så hon fick jogga lite lätt där idag. Linnson däremot fungerar det bättre att köra efter på de något mjukare och mindre skogsvägarna. Han är ju dessutom tillräckligt liten för att kunna ta sig förbi bommarna som finns efter varje skogsväg (vi får köra där), så han är ju smidig på det viset haha. 
 
Greve fick trava lite lätt i vagn för första gången sedan i maj någon gång och jag kan väl inte påstå att jag är jätte nöjd med resultatet men han får några fler försök på sig ändå. Vi sa ju att han inte skulle tävla något mer förut men då han sett så fin och pigg ut i hagen så har han fått börjat skritta, och nu trava, lite för vagn bara för att aktiveras - också får man helt enkelt se vart det leder. Men killen har ju haft otur med det mesta med sina ben så vi förväntar oss väl inte så väldigt mycket av honom just nu. Bara ut och mysa i skogen. ❤