/ Foto / trav /

Fira födelsedag på Solvalla

Helgen har spenderats i Stockholm tillsammans med tvillingbror Johan och hans flickvän Sandra. Vi har bott på hotell, gått på hästauktion och sett topptrav på Solvalla såväl igår som idag. Idag fyller vi dessutom 22 år och att få tillbringa dagen på travbanan var såklart helt i vår smak! Trots att vi varken vann pengar eller råka få med oss någon auktionhäst hem, haha! Däremot blev jag några x hundra bilder rikare och några av dessa ser ni här; 
/ Ess Daffodil / Om mig /

Fredag och dags för kriteriehelg

Större delen av dagen har gått åt till att jobba med vinnar- och sponsortavlorna, men nu är alla utskriva, inramade och redo att skickas iväg! Känns alltid lika bra. 
Imorgon rullar bilen ner mot Solvalla igen. Men denna gång får Linnson stanna hemma för denna gång är det inte ponnytrav som gäller (för en gångs skull😂), utan Kriteriehelg! Jag, Johan och Sandra åker ner lördag-söndag för att se trav i toppklass, kolla in kriterieauktionen och "fira" lite födelsedag. Jag och Johan (vi är tvillingar för er som inte har koll) fyller nämligen 22 år på söndag och det kan man väl inte fira bättre än en dag på travet! 
 
Ifjol när vi åkte iväg på samma helg fick Daffy följa med hem. Johan ropade in henne på auktionen för exat ett år sedan och tiden sedan dess har gått så otroligt fort och hon har växt så mycket! 💕 Tänk att det redan gått ett år liksom. Nästa år är hon tre år och ska så smått få börja sitt liv som tävlingshäst. Man trodde det skulle kännas som en evighet innan den dagen var här men inte då. 
... Men något hästköp blir det tyvärr inte i år. Vi måste ju lämna plats till LHs bebis som kommer till våren.😜 
 
/ Foto / trav /

Bilder från Hagmyren 23/9-2018

Åter igen en dag på Hagmyren med massa foto! Lunchtrav på Hagmyren med så fin hästar. Älskar att hösten har börjar smyga sig på och på något vis gör ljuset lite extra mysigt med alla fina färger runt om. 
 
Nästa söndag är det trav på Hagmyren igen men jag kommer faktiskt inte kunna vara på plats den dagen. Istället kommer jag vara på Solvalla och fira födelsedagen i Stockholm med Kriterihelg! Ifjol åkte vi ner och köpte häst på auktion(Daffy), men i år åker vi ner för travet och ja, lite foto blir det nog där med - så hör av er om ni vill ha bilder därifrån istället nästa helg😄