Hemma i Bäckmora

Klockan 04.15 på torsdagsmorgonen kom jag hem till stugan nedanför Kalmar igen efter en kväll på Åbytravet med hästarna från jobbet. Kl.07.00 satte jag mig i bilen igen för att påbörja den nio timmars långa resan upp till Hudiksvall för att tillbringa några lediga påskdagar hemma. Seg resa med mycket trafik men så värt när man kommer hem till gården och blir välkomnad av såväl familj som djur. Slängde mig i vagnen på en gång och tog en tur med Linna upp på berget. Galet efterlängtat att få sitta bakom den där saknade kallblodsrumpan! 💕 Är verkligen något alldeles, alldeles specielt emd det. Däremot räcker det tydligen inte attsnittar drygt 21 körturer i veckan på jobbet bakom varmbloden för denna lilla donna såg då till att matte minsann fick komma ihåg varför hon skaffade gymkort en vecka efter att hon skaffat hästen, haha. Jäklar va het hon var! Fyra månader sedan jag körde henne sist och jag har nog förträngt hur grisig hon kan vara. 😅 
 
Annars är det bra med alla hästar här hemma. Adventures mage är ENORM jämfört med sist jag såg henne och juveren har börjat komma. Bara några veckor kvar nu! 😍 På russen (Bella & Linnson) har magarna växt av andra anledningar och Greve, som går tillsammans med LH, har fått en rejäl sambokula. Tror han åker in i ponnyhagen på diet sen när LH fått fölet, haha. 

Daffy har biffat på sig med muskler istället och Linna både känns och ser superfin ut, men däremot har hon sedan hon börja starta igen åter igen börjat hetsa upp sig. Anmält i lite olika lopp men hon har för dåligt med poäng för att komma med i loppen och just nu känns det nästan som att det är lika bra att låta henne varva ner och börja avelsbiten med henne med. Ingbest är bokad sedan i höstas och jag tror att hon kommer bli ett toppen avelssto! 
Kolla maagen!