Lite bilder..

Ännu en onsdag utan något mer inlägg från min lilla inläggs-serie. Men! Det är faktiskt såhär, att jag skrev de första så det var klart. Tänkte sen att jag skulle ha tid, och ork, att färdigställa resten sen. Men så har det inte riktigt varit. Antingen har det varit fullt upp med allt annat i livet eller så har kroppen/huvudet strejkat och de lediga timmarna har därav också fått blivit just lediga timmar. Jag lovar och hoppas på att kunna lägga ut nästa inlägg inom snar framtid. Men jag vill också att inläggen blir så pass bra som jag också vill ha de (dvs inget slarv eller "fort skrivet inlägg"). Väntar på ork och lite mer kreativitet bara. Tar en hel del tid och energi att skriva dessa inlägg.. 
 
Men! Tillsvidare tänkte jag idag istället bjuda på några bilder på fyra av mina sköthästar på jobbet. Vi börjar med en kille ni nästan borde känna igen vid det här laget - Treåriga hingsten Benjamin, som man oftast hittar just såhär i boxen: 
 
Amarock är en annan treårig kille som jag sköter om. Exakta storleken på honom vet jag inte men som ni ser så är denna långbenta herre inte direkt den minsta i stallet. Dessutom gillar han att vifta med sina långa ben såfort han inte får den uppmärksamhet han förtjänar. För mig som sitter ner viftas bena i ungefär axelhöjd och det gör lite ont att bli träffad. Har jag lärt mig. 😂 Tur han är söt! 
 
Fyraåriga Gigant Coger kan det här med att både se fin ut och göra grimasher framför kameran.. 
 
Och sjuåriga Devs Dragon fattade vitsen med vad man ska göra framför kameran på en gång. Öronen framåt 😍
 
#1 - - Anonym:

Så så roligt med massa bilder, bästa du ❤❤❤❤

#2 - - Ellen Källgren:

Härliga bilder på fina hästar❤️