Välbehövlig långhelg i Hälsingland

Dagarna har gått alldeles för fort och jag har inte ens hunnit med att träffa hälften av alla jag velat se dessa dagar och lika lite har det känns som att jag också fått gjort, samtidigt som det känns som att jag gjort något hela tiden. Det har helt enkelt funnits för lite tid och för mycket jag velat göra dessa dagar jag varit hemma. 
 
Långfredagen spenderades tillsammans med världens bästa gäng av kusiner, syskon och vänner.  Dessa har man alltid kul med och de har varit så saknade. ❤
 
 
Mycket pyssel med hästarna har det blivit. Eller ja, mesta utav tiden har nog egentligen gått åt till att inspektera LHs fölmage. Hon har verkligen blivit rund om magen och det märks att det inte är allt för långt kvar nu. Galet vad jag längtar! 😍
 
Linnson har dragit runt mig i vagnen lite också. För första gången sedan i november. Saknat att sitta bakom den där lilla busen och jag troor nästan han saknat mig också, sådär innerst inne. Precis som när jag inte kört honom på ett tag efter att jag amputerades så visade han sig från sin bästa ponnysida med en hel del bus. Som om han måste kolla så jag inte tappat stinget, haha. Pappa är det som är ponnytränare just nu och han får ändå godkänt på träningen. 
I helgen skickar jag iväg Linnson med Emelinda Persson till Rättvik där han ska starta i två lopp tillsammans med henne. Han har ju en förmåga att testa nya kuskar men Emelinda har kört honom några gånger i både träning och ett bygdetrav lopp tidigare i år så nu hoppas jag att han har gjort upp klart med henne och endast fokuserar på att springa. Han kan ju när han vill den här ponnyn.. 
 
Annars har jag träffat lite mer släktingar, ätit god mat, pysslat i stallet och vilat upp mig rejält. Nu är jag tillbaka i stugan nedanför Kalmar igen och är redo för jobbet igen imorgon!