Ännu en vecka

Denna vecka har det verkligen varit tomt här på bloggen och inte mycket har jag till att skylla på heller. Jobbet har helt enkelt fått tagit all tid och ork, och resterande tid har fått gått till återhämtning. Så som det kan va ibland.. 
 
Att Bella är dålig tar minst sagt på såväl mående som ork. Det är jobbigt att inte kunna vara där, stötta och kunna göra en egen bedömning. Men jag har fått positiva besked - och mer om det kan ni läsa i nästa blogginlägg! 

I tisdags tog jag med Bria Hagh till Jägersro och resterande dagar har det varit full fart i vagnen. Allt börjar bli sig likt igen och det känns bra. Dessvärre har även hösten, blåsen och det lite sämre vädret börjat visa sig med. Vilket känns mindre bra, haha. Kroppen tog mycket stryk i vintras och det börjar så smått märkas av redan nu. Kyla och blåst ger mer smärta och regn ger kladdigt underlag och dåligare fäste för rullstolen. Vintern är helt enkelt inte min årstid så jag tänker njuta och ladda upp med allt jag har nu de sista dagarna innan hösten kommer på riktigt.. 

Bria på Jägers 

Utsikten från fikarummet i stallet.
... Och hör och häpna - en selfie! Sånna är ovanliga nu för tiden. 🙈