Ledig helg

Ännu en vecka har gått och det har varit rätt så tyst här på bloggen. Men jag har mest jobbat och typ återhämtat mig. Också har jag krånglat lite med en dator som inte vill fungera. Haft min Mac sedan 2012 och den en är använd i stort sett varje dag sedan dess. Sagt länge att jag måste byta dator men tycker det är så mycket pengar att lägga ut. Nu har den däremot börjat ge upp på riktigt, så jag har snart inget annat val.. 

I fredags var jag i varje fall iväg till Kalmartravet med Besa Hagh på kvällstrav. Blev inget vidare resultat men kul att vara iväg trots allt. Annars har jag, på riktigt, i stort sett endast legat i soffan hela helgen. Igår fick jag knappt datorn att starta så jag beslutade mig för att lägga allt datorjobb åt sidan och bara ta det lugnt. Faktiskt rätt så välbehövligt. Idag har det däremot blivit lite mer jobb både med hemsidor och bilder. Också har ATG live gått för full i helgen då det varit fina lopp både på Åby och Dannero. Liven är lyx! Så bra tidsfördriv, haha. 
 
Jag har för övrigt lite svårt att komma på saker att skriva om då jag mest tycker jag antingen är på jobbet eller endast är hemma i sugan. Såå vad vill ni att jag ska uppdatera mer om? Har ni några idéer åt mig får ni gära kommentera! 😃