Comeback för Linna

Idag gjorde Linna comeback på tävlingsbanan igen efter ett halvår ifrån tävlandet. Hon blev allt mer stressad i somras så det kändes tillslut inte ens kul att åka iväg och tävla, varken för henne eller för oss. Så jag valde att "börja om från början" med henne och det verkar, i alla fall som hon visade idag, att det var exakt vad hon behövde! 
 
Jag kunde ju, av förklariga skäl, inte vara på plats på Bergsåker idag. Så jag har suttit här i min stuga 80 mil ifrån tävlingsbanan med ATG liven på hela dagen och varit dö nervös över detta. Men hon har skött sig galant och lika så Johan, pappa och Sandra som åkte med henne idag. Också Linnson då såklart! Han som alltid får följa med henne som sällskap. Linnson är hennes snuttefilt och hon behöver ha honom nära ifall hon blir nervig under resan eller på tävlingsbanan. Russ är bra till det mesta helt enkelt. ❤
 
I loppet blev hon femma. Men jäklar va hon sprang på! I slutkurvan såg hon ut att kunna vinna, eller bli tvåa, men tyvärr tog krafterna slut på upploppet och hon fick idag nöja sig med en femteplats. Men jag är supernöjd ändå för hon visade upp en mycket lugnare sida jämfört med hur hon var i somras, hon höll sig stabilt i trav hela loppet och gjorde vad hon kunde. Brorsan har skött henne på bästa vis sedan jag flyttade ner hit och det ska verkligen bli kul att se hur hon sköter sig i framtiden efter den här starten!