Fartfylld helg

Denna helg har det varit jobb, trav, gala och långväga besök från Hälsingeskogarna som gällt. Fullt upp med andra ord och därav valde jag också att stänga ner datorn, och därmed bloggen, över helgen. Men nu är jag tillbaka! 
 
I fredags blev det en lång, härlig, rolig och stressig jobbadag på nästan 17 timmar (!) i och med att det först var vanlig jobbdag i stallet och sen kvällstrav på Kalmartravet där jag hade ut 4 st passhästar. Stressig kväll då i stort sett alla hästar från stallet gick efter varandra eller i samma lopp men det löste sig såklart bra och hästarna gjorde alla godkända prestationer. Riktigt imponerad över mina fyra killar som skötte sig galant såväl utanför som på banan under kvällen och Giganten fick ju till och med äran att värma på banan med mig i vagnen. Det var kul! 
 
I fredags kom även mina föräldrar ner för att stanna över helgen. Supermysigt! De följde också med hela stallgänget på Kalmars travgala i lördags. Rolig kväll med mycket skoj och trevligt folk. Jag tog själv inga egna bilder under kvällen men Frida var som vanlig fram med kameran och det ser ju ut som vi hade väldigt kul i alla fall, haha! 
 
Och på söndagen tog jag med föräldrarna en sväng ner till Karlskrona för att se hur det såg ut där. Med hem kom även ett par gardiner (och massa mat😆) - helt enkelt sånt som kommer på sin plats när man har en mamma på besök!