Ännu en stallvecka över

Veckan har bjudit på blandat väder med allt från blåst och snöblandat regn till sol och minusgrader. Inte alltid det roligaste vädret att jobba ute i men det är typ bara att byta ut de blöta körkläderna mot något lite torrare och varmare mellan körturerna och försöka övertyga sig om att det "snart" är vår. Tiden går ju trots allt väldigt fort och veckorna rusar iväg, så med lite tur är den där våren här snart. 
 
Just nu är det inte så mycket tävlingar utan hästarna tränas mest och jag sitter nästan fler timmar bak i vagnen än i rullstolen under en jobbdag, haha. Kul att få köra många olika hästar på olika nivåer i olika åldrar. Riktigt häftigt att se och känna hur unghästarna utvecklas vecka för vecka och sjuk kul att sitta bak i vagnen när någon av de större spänner musklerna och drar iväg upp för backen eller över rakan. Kan knappt vänta tills alla mina sköthästar ska ut på banan och visa upp sig på banan här framöver! 

Frida lånade min kamera idag så här nedan går det att se lite bilder på mig och några av mina passhästar!
Här pysslar jag om Xlnt Chili Tripel, medan Amarock som vanligt tuggar och leker med det mesta han hittar. Kan vara en riktig busunge det där, han är gigantisk jämfört med mig som sitter ner och inte alltid så rolig när han vill leka. Ärligt talat är han precis som Linnson var som liten, bara det att Linnson på 1.20 var rätt gullig när han höll på sådär, Amarock duckar man för istället. 😂 Tur han är snäll och glad egentligen. Ska bli roligt att se han växa upp och bli travhäst på riktigt i år!
 
Här är en riktig myskille, Gigant Coger! Galet mysig kille att såväl köra som hantera. Han älskar att bli kliad i ansiktet och har massa roliga idéer för sig. Blir fyra år i år och avslutade treårsäsongen med en seger. Gillar denna kille skarpt! 
 
Vi har även tre stallhundar på jobbet som inte alltid gör det så enkelt att arbeta, typ som när man lutar sig fram för att borsta benen på hästarna men får massa puss-attacker istället. 😂😍
 
Här är en skitig Devs Daredevil, eller "Musse" som han kallas till vardags. Älskar allt rulla sig och ser till att göra det så fort han får chansen. Så han är typ konstant skitig, spelar ingen roll hur mycket jag borstar så är han lika smutsig igen nästa gång man ser han. Väldigt otacksamt mot lilla skötarn tycker jag. 😂