Travfoton från 2018

Jag har fotat i större delar av mitt liv och jag har satsat och vidareutvecklats inom travfoto i flera år nu, men det var i fjol jag verkligen tog steget till "nästa nivå", startade upp firman och på riktigt försökte få ut mitt namn som travfotograf. Många bilder, resor och travdagar har det blivit, med minst lika många redigerinstimmar därefter, och så himla kul har jag haft på vägen! Älskar att jag har kunnat kombinera två av mina största intressen på det här viset. 
I och med mitt nya jobb får vi se på vilken nivå jag kommer kunna fortsätta satsa på fotobiten 2019, men jag hoppas verkligen på att jag på något vis ska få det att gå ihop på något vis i alla fall. Om än inte på lika hög nivå som det varit senaste året. Under sommarhalvåret fotade jag flera gånger i veckan på flera olika banor. Årjäng, Solvalla, Östersund, Dannero och allt där emellan. Halva sverige runt och lite till, haha. 
 
Här är några av mina favoritbilder från 2018. Har du någon egen som du gillar lite extra utav dessa, eller minns du någon speciell bild från året som jag fotat och du fastnat för? 

#1 - - Anonym:

Villiam! 😍

#2 - - Anonym:

Älskar verkligen de här inläggen otroligt gärna fler utav dom <3 <3

Svar: Så kul att du gillar dessa inlägg! Kan verkligen försöka få till några fler lite oftare :)
Matilda Persson, 21 år