Dags för Linnson att starta!

I helgen kommer sommartravet till Hagmyren och finfina V75-lopp ska köras i (som det ser ut nu i alla fall) strålande sol. Och Linnson, ja han ska starta han med! Tillsammans med Emelinda. Ska bli galet spännande att höra hur han sköter sig. Surisen har jäklats mycket med pappa på senaste tiden och att starta på hemmaplan brukar inte vara det bästa för ponnyn då han vet vart utgången av banan är, så är han på fel humör så lägger han i handbromsen där, haha. 😅 Men Emelinda har vässat honom lite nu innan och jag har fått rapporter om att han känns kanonfin. Så det är bara att hålla tummarna!

Och jag är faktiskt så jäkla ledsen över att jag missar den här helgen. Förutom att jag missar Linnsons start så missar jag också V75 på Hagmyren för första gången på ja, någonsin? Hagmyren kör V75 en gång om året och jag har varit på plats sedan jag började köra ponnytrav för tio år sedan. Dessutom missar jag Hudikkalaset (en festival) som börjar redan imorgon. Också börjar jag bli lite väl fölsjuk. Inte sett lillen på över en månad nu!
Så ja, är det någon helg man skulle varit i Hudik så är det denna helg. Men istället får man tillbringa den på en soffa nere i Kalmar.. Det är jag ju intee aaalls bitter över! 😝
 
#1 - - Hej Matilda, jag lyssnade precis på dig i Stina Wollters radioprogram Kroppskontakt och blev nyfiken på dig. Själv jobbar jag på SVT Gävleborg och tänker att det vore intressant att träffa dig och göra ett inslag om dig och ditt liv, med allt vad det inne:

Hej Matilda,
jag lyssnade precis på dig i Stina Wollters radioprogram Kroppskontakt och blev nyfiken på dig. Själv jobbar jag på SVT Gävleborg och tänker att det vore intressant att träffa dig och göra ett inslag om dig och ditt liv, med allt vad det innebär:)
Skulle du vilja det?
Allt gott!
Signe Söderlund
0737735391
signe.soderlund@svt.se