Dags för minisemester!

Jag har knappt hunnit jobba i en och en halv vecka sedan förra ledigheten men nu är det dags att ta ut de sista semesterdagarna och ladda om för fullt inför Halmstad istället! Sprintermästaren är det som gäller och det blir första gången för mig. Jag och brorsan har säkert pratat om att åka ner på det här i säkert tre år (minst!) nu utan att det blivit av. Men i år så! Med oss får vi dessutom Sandra (Johans flickvän), syrran och hennes pojkvän Kevin, kusin Maria och två till genemsamma kompisar. Så vi blir ett helt gäng - sjukt kul! Jag som alltid brukar få åka på trav själv annars, haha. De alla kommer med minibussen imorgon, sen stannar vi tills på söndag. Vi har hyrt en loftlägenhet inte allt för långt ifrån travet vilket kommer bli helt perfekt! 
 
Här är några bilder från min kortkorta jobbvecka 
Fått flera frågor om stallet som ser lite annorlunda ut jämfört med ett "vanligt" stall. Men såhär ser i varje fall foderbordet ut. Stallet är bygt lite som en ladugård med foderbord så att alla hästar kan äta "tillsammans". Ser riktigt mysigt ut! 


Treåriga, långbenta, Amarock är en av mina passhästar. Hans ben är tillräckligt långa för att jag ska hamna under magen på honom om jag lutar mig framåt och han flyttar sig åt sidan. Vilket har hänt några gånger, haha. Typ som när man klipper hovskägget eller lackar hovarna. Wips så sitter man helt plötsligt på andra sidan om hästen utan att ha flyttat sig ett endaste steg. 😂

Fotat på rakbanan har jag gjort denna vecka med. Många läckra hästar! Kan lägga ut några av bilderna under nästkommande vecka. 
#1 - - Myran:

Ha så trevligt i halmstad🙂

Svar: Tack!
Matilda Persson, 21 år