Linnson, Linnson, Linnson

Idag var det dags för Linnson att göra comeback på Hagmyren i samband med V75 och man kan väl säga att det blev.. succé? Linnson har sedan har var liten kunnat stanna i stallkurvan på Hagmyren, och han har även en gång stannat i lopp tidigare. Precis då som nu så var det någon annan än mig som körde och ni vet ju hur de där ponnysarna är. När de väl bestämt sig för något så är det bara så. För denna gång tog de sig inte ens till stallkurvan innan Linnson lagt i handbromsen och stod still på banan. Så Emelinda gjorde de enda rätta och körde av banan innan loppet knappt börjat. 
 
Linnson har haft en grinigare perjod på senaste tiden och har busat och bestämt rätt mycket över pappa, som tar hand om honom nu när jag är i Kalmar, och han har även testat Emelina förut med. Så vi visste ju redan när vi anmälde vad vi hade att vänta oss men han har ju ändå varit bra däremellan. Värmningen var han galet fin i och när de körde på innerplan efter loppet likaså. Han är en ponny med mycket energi och mycket humör. Han älskar att träna, tävla och vara med. Så jag förstår verkligen inte varför han ska stanna i loppen? Om det är att han ska testa de nya kuskarna eller om han bara blivit bitter (eller bittrare än vanligt). Jag vet ju att han gillar att tävla så jag tror ju inte direkt att han stannar för att han inte vill springa. Men det skulle vara rätt så intressant att veta hur ponnyn där tänker när han parkerar mitt på tävlingsbanan.. 
 
Emelinda gör det hur som helst så bra som vill köra honom åt mig. Hon har fått upp honom i riktigt fina tider och jag hoppas att han snart får visa de tiderna i loppen med
. Sista loppet på hemmabanan har vi i varje fall gjort nu. I framtiden blir det att leta lopp på banor där jag vet att han i alla fall går famåt, haha. 
Jag var ju själv inte på plats så enda bilden jag har från dagen är skärmdumpen ni ser ovanför. Själv såg jag på travet från denna vinkel (se bild nedanför). Inte alls lika bra som att vara på plats men helt ok ändå!