Några bilder på passhästarna

Sedan olyckan så har det blivit lite mindre körning för mig vissa dagar i veckan, vilket såklart är sjukt tråkigt men det ger också tid till annat. Mer tid till hästarna, stallpyssel och framförallt tid till att dokumentera allt annat som händer. Kameran sitter ju klistrad runt halsen på mig på fritiden så varför inte låta den följa med på jobbet. Fredrik får fint material till sin hemsida och bilderna verkar minst sagt vara väldigt uppskattade av hästägarna. Det finns inget ont som inte för något gott med sig, helt enkelt! I detta inlägg tänkte jag därför visa lite blandade bilder på sex av stallets hästar som jag sköter om. 

Här sitter jag tillsammans med min passhäst Amarock. Han är tre år och absolut den största av mina sköthästar. Debuten på travbanan närmar sig med stormsteg för honom och det ska bli riktigt kul att få se vad han kan! 


Fyraåriga Gigant Coger har på 18 starter två segrar, två andraplatser och en tredjeplats. Rekrod på 1.14,8ak. Kapacitet finns för så mycket mer och det är en riktigt trevlig häst att sköta om. Kan bli lite mycket nerver ibland och han har inte alltid tid att vänta på mig när han ska ut till sin hage, men det finns absolut inget ont i honom. Gosa är typ det bästa han vet, förutom mat då. 😝
Här körs han av Fredrik på rakbanan. 


Också har vi fantastiska Benjamin! ❤  Han är tre år, hingst och så jäkla härlig i psyket (de gånger han inte spanar in en snygg tjej, haha). Kommer bli en kanon på banan framöver, det har han lovat mig! Har gjort fem starter och har två andraplatser och en tredjeplats som bästa resultat. Startar igen på måndag. Håll tummarna! 


Devs Daredevil, eller Musse (Pigg) som han kallas är den där svarta pricken på bilden. Riktigt mysig kille som lever för sina morötter och annat gott han kan komma åt. Har tyvärr varit skadad ett tag nu men kommer tillbaka med tiden. ❤ Här står han och snackar med Giganten som står redo för ett träningspass. 


En av Fredriks träningsmetoder är galopp intervaller i sanden. Riktigt bra sätt för hästarna att bygga muskler på och många uppskattar att få göra något annat än att gå i vagnen hela tiden. Här finslipar Xlnt Chili Tripel det sista inför tisdag då han ska ut och kriga på Jägersro. 

Denna bild på Dragon såg ni ju nyss. Men ärligt så har jag ingan annan nyare bild på honom så den får visas igen. Dragon är helbror med Chili och halvbror med Musse. Kul att få sköta om hela syskonskaran!