Test av nya objektivet

Eftersom mitt förra objektiv gav upp under Elitloppshelgen så blev jag tvungen att beställa hem ett nytt. Ett Tamron AF SP 70-200/2,8 Di VC USD G2 fick det bli denna gång, en liten uppgradering från det förra objektivet och av det lilla jag hunnit testa så är jag väldigt nöjd! Hästarna fick såklart vara provobjekt och Tobbe gör sig bra som modell! 
 
Förra veckan släppte jag även ihop Linna och Greve. Egentligen brukar Greve gå med Adventure med hon går ju själv med fölet nu då hon är så sur på allt och alla som rör sig runt henne. Vi har till och med fått byta box på henne så hon står med en vägg emellan de andra hästarna för hon går bokstavligt talat till attack mot boxgrannarna. Lite små grinig har hon kunnat vara innan hon fick föl men nu är hon extreeem. Så hon får nog gå själv med sitt lilla föl ett tag till. 😅 Linna har tidigare gått med Linnson men eftersom han är ponny så tål ju inte Linnson lika mycket gräs. Därför fick Linna flytta in i Grevens gräshage och Linnson in i Bellas "fånghage" (jordhage). Linnson gillar absolut inte att matte kommer hem och möblerar om på det viset men Linna blev i varje fall glad och hon och Greve trivs verkligen hur bra som helst ihop. Så kul! 
 
Linnson fick vila maj ut efter att ha blivit behandlad efter årsdebuten då han inte såg riktigt fräsch ut. Pigg, glad och fin efter behandlingen och han har även fått flyttat ut på heltid. Pappa har börjat köra igång honom nu i juni och nu till veckan när jag får köra häst igen så tänkte jag ge honom några rejäla pass innan jag måste tillbaka ner till Småland igen.