ATG Drömfond

Det står nu klart att jag är en av tre finalister i ATG Drömfond, galet kul! Det är nu upp till er att välja vem av oss tre finalister som ska få 100 000kr till vårt travprojekt! Röstningen öppnade idag och du kan rösta en gång per dag fram tills 14 april. 

Men vad är ATG Drömfond? Såhär står det på dromfond.se;
Vi söker föreningar och organisationer som har en tydlig dröm om att utveckla sin verksamhet inom trav eller galopp men som behöver stöd för att den ska gå i uppfyllelse. Det kan vara en ungdom som finner en tillvaro i ett travstall, en person med funktionsvariation som med hjälpmedel kan delta i trav- eller galoppsporten eller ett initiativ som syftar till att ge samtliga icke svensktalande skötare i stallet möjlighet att träna svenska under organiserade former.
 Jag funderade på att söka redan ifjol men tvekade då. I år sökte jag däremot, typ sådär två minuter innan antagningarna stängde (överdriver inte ens,haha). 🙈 Juryn (Erik Adielsson, Joakim Svensson, Peter Forsberg och Maria Guggenberger) valde sedan ut mig som en av de tre finalisterna och nu är det upp till folket att välja ut vem av oss tre som ska vinna 100 000kr! Jag sökte eftersom travsporten och hästarna är det jag brinner för allra mest. Det är något jag vill satsa på och det är något jag vill vidareutveckla. Men, utrustning är långt ifrån billigt och jag kan behöva utrustning som kostar mer och som jag inte alls behövt om jag inte haft rullstolen med i bilden. 

Det jag framförallt sökte för var för en bättre vagn som jag sitter stadigare i, och till en eldriven rullstol som jag lättare tar mig fram i hagar och i sämre terräng med (detta är ett hjälpmedel jag inte är berättigad att få genom landstinget). 
 
De övriga två finalisterna är Sundbyholms Travskola och Åbys travskola. Oavsett vem ni tycker förtjänar pengarna mest så tycker jag såklart att ni måste rösta på er favorit! På Dromfond.se kan ni lägga er röst och om ni vill se videon med min motivering ser ni den HÄR