Kalmar igår, Halmstad idag, Axevalla imorgon

Igår var det start på Kalmartravet för åtta hästar från stallet. Jag selade och värmde tre stycken av dem och vi kunde räkna in en seger, två andraplatser och några fler placeringar därtill som resultat. Bra dag helt enkelt! 

Jag hade med mig kameran igår men det hanns inte med att fota under dagen. Idag däremot tog jag med mig Salma Silvio till Halmstad för start på dagens lunchtrav och med endast en häst till start fanns det till och med tid över för att ta sig till banan för att se loppet. Så idag blev det bilder! Men tyvärr blev resultatet också till det sämre.. Men annars har allt flutit på bra och Salma, som jag annars inte har så mycket med att göra (kört henne två gånger bara, annars står hon på andra sidan stallet så vi ser inte så mycket av varandra) har skött sig super med allt runt om. Världsvan tjej som inte alls bryr sig om rullstolen! 
Nya tag blir det imorgon då jag tar med mig mina passhästar Devs Dragon och Gigant Coger till Axevalla för start på kvällstravet där. Jag hoppas killarna är på humör för att springa foort! 💪