Ni får vänta ett litet tag..

Först och främst måste jag säga förlåååt! Men jag kommer att behöva mer tid på mig innan den fjärde delen av berättelse inläggen kommer kunna läggas ut. Veckan har varit minst sagt hektiskt och jag har därav inte fått tiden att skriva klart allt. Så jag ber om ursäkt - men det kommer alltså inte komma upp ett nytt inlägg idag som jag tidigare lovat. Har ni däremot missat, eller vill läsa ikapp något inlägg, så hittar ni dessa HÄR

Gigant Coger

Som jag skrev i senaste inlägget är det mycket trav just nu vilket såklart är superkul! Efter måndagens resa till Halmstad kördes det lite unghästar på tisdagsförmiddagen innan mina två sköthästar Devs Dragon och Gigant Coger lastades på bussen för att åka mot Axevalla. En resa på ungefär fyra och en halv timme. Det var kvällstrav, båda hästarna galopperade och efter loppen gått var det bara lasta och åka hem igen sen. Mindre rolig dag resultatmässigt, men hästarna kommer igen med lite mer tur. Fina är de båda två och de har kapacitet för så mycker mer. 😌 Jag kom hem igen till stugan vid kl.02:30 och var sedan på jobbet igen kl.06.45. Körde lite unghästar igen imorse innan bussen lastades med 11 st hästar som skulle in till Kalmartravet för att gå snabbjobb. Både hjälmkameran och systemkameran fick följa med så lite bilder nya bilder på hästarna blev det idag med! 
Newlight Coger
Gumman SisuBesa Hagh 
Avslutningsvis fick stallets värstingar, Ultra Bright, Monark Newmen och Habitat ut och lufta sig på banan. Galet läckert! 
 
Imorgon är det torsdag och faktiskt blir det endast stalljobb och en massa körningar imorgon på hemmaplan istället. Också lite filming på det!