Mamma på besök

Här ekar det tomt och det ska vi minsann ändra på! Mamma kom ner i onsdags och i kombination med det har jag både jobbar i stallet, varit iväg på trav och skrivit ihop en krönika till en tidning hemifrån. Så, bloggen fick läggas åt sidan denna vecka. Men jag har mycket att berätta, så håll koll framöver! 
 
Mamma tog som sagt tåget ner i onsdags och har stannat tills idag. Så uppskattat! Vädret har inte varit på vår sida men vi har hunnit med en massa trots att jag både jobbat och varit på kvällstrav. Sammanfattningsvis om vad som hänt i helgen så har vi fikat på sött & salt i Kristianopel, varit på Blomlöfs Rökeri i Fågelmara, köpt Ottoglass på bondgården i Bröms, handlat och ätit gott i Kalmar och avslutat helgen med en finluch på Sjökrogen i Bergkvara. Såå men andra ord har vi undersökt och provsmakat alla små smultronställen som öppnat här omkring nu när sommaren är här. Ibland kan det kännas som att jag flyttat ut till ingenstans men sånna här helger inser man verkligen vilka guldkorn det finns på bara några minuters avstånd. 
Sen kunde vi också konstatera att detta faktiskt är en av få gånger vi umgåtts och hittat på saker bara vi två, utanför sjukhuset. Mamma har sedan jag var liten och blev sjuk varit den som alltid varit med när det varit sjukhus inblandat. Medan det är pappa som fått ställt upp när det varit resor med hästarna och jag har faktiskt inte reflekterat så mycket över det förens hon nämnde det idag och jag måste säga att alla dessa små utflykter slår alla resor och dagar på sjukhuset med hästlängder. ❤