Vinnare av ATG Drömfond 2019

Det är sånt här man inte ens vågar drömma om när man ansöker och det känns ju minst sagt lite för bra för att vara sant. Men efter att juryn sagt sitt och rösterna blivit räknade står det nu klart att det blir jag som får ta emot 100.000kr från ATG Drömfond. Helt galet! 😭
 
Detta betyder verkligen så mycket för min satsning på travet och jag är så galet glad och tacksam till er alla som hjälpt mig på vägen till det här. Tack ATG, tack Travronden och tusen, tusen tack till alla er som röstat! 
 
Pengarna kommer användas till att på olika vis underlätta för mig i min satsning på travet.  Steg ett blir en vagn som ska byggas efter mina önskemål och krav, så att jag såväl på jobb som med egna hästarna kan sitta tryggt, stabilt och säkert i alla lägen bakom hästen. Det är något jag saknat länge och det ska bli riktigt intressant att nu för första gången någonsin kunna bolla idéer direkt med den som bygger vagnen så att jag kan anpassa vagnen helt efter egna önskemål. Förhoppningsvis blir det stor skillnad och ni ska såklart få följa med på vägen mot den här vagnen! 
 
Travronden skriver mer om allt HÄR 
#1 - - Linda:

Stort grattis Matilda!

#2 - - Linda:

Stort grattis Matilda!

Svar: Tack Linda!
Matilda Persson, 21 år

#3 - - Birk:

Supergrattis, kul att alla rösterna gjorde skillnad, och du är en kämpe och vinnare i alla lägen hur den än hade gått i drömfonden. Fortsätt att med dela med dig av ditt spännande travliv.

Svar: Tack så mycket!
Matilda Persson, 21 år

#4 - - ❤:

Grattis Matilda!💖

Svar: Tack så mycket!
Matilda Persson, 21 år

#5 - - Anonym:

STORT GRATTIS, det här var du verkligen värd! Roligt att våra röstningar gick hem :)

Svar: Tusen tack!
Matilda Persson, 21 år

#6 - - Nina:

JÄTTESTORT GRATTIS!!! Du är VERKLIGEN värd priset och jag har röstat varenda dag! :)

Svar: Åh Tack så mycket!!
Matilda Persson, 21 år

#7 - - Madde:

GRATTIS Matilda! Du är verkligen en bra ambassadör för funktionshindrade som visar att det mesta är möjligt och man ska följa sin dröm: då har man i alla fall försökt! Och människor med funktionshinder har ofta mer innovativa lösningar på saker och ting är den "normala verkligheten. Och att kunna leva sin dröm- häftigt! Och jag är själv uppväxt med travhästar i stall hemma, även om jag numera "bara" har hundar o katter i min egen bildade familj. Grattis och lycka till! Följer med spänning din blogg med vardagens dalar och toppar och äventyr! (PS: du är en helt makalös fotograf! Man kan nästan ta på hästarna du tar i närbild!)

Svar: Men tack så mycket! Vad glad jag blir över din kommentar! <3
Matilda Persson, 21 år

#8 - - Maria:

Stort grattis!

#9 - - Maria:

Stort grattis!