En resa till Åby

Dagen har till största del spenderats i en hästbuss så jag tänkte passa på att skriva lite här! 
En resa till Åby med min passhäst Amarock har det blivit idag och en resa på ca fem timmar enkel väg tar ju sin lilla tid. Jag kan ju själv inte köra bussen eftersom att den är manuell (kan köra vanlig automatbil), så jag har ju lite tur att få ha chaufför med mig. På så vis kan man ju fördriva tiden på många vis! Sovit, redigerat klart bilder, gjort fyra vinnartavlor och nu bloggas det lite. Härligt! 
 
Amarock, min andra treåriga passhäst, var det som sagt som fått åka på tur idag. Han har skött sig toppen och kom bra till under loppet, men banan var kladdig och i sista sväng blev det därför en kort galopp. Han ställde sig sen och tog sjätteplatsen. Han tar dem nästa gång istället! 😉
Amarock är annars en sån där häst det är kul att kunna jämföra med sedan ett år tillbaka. Då gick han typ vart han vela med mig och visste att han kunde göra lite som han ville mot mig. Minns att när jag beskrev han för brorsan för första gången så sa han att "men nu beskriver du ju Linnson, den där kommer du gilla" och så rätt han hade. Finns såå många likheter mellan dessa två men största skillanden är väl att Amarock "växte upp" på ett år och Linnson som nu är 11 år är fortfarande lika busig. 😂Vi har en liten bit kvar innan vi är hemma igen men hittills har Amarock tagit sin första riktiga långresa utan problem, på tävlingsplatsen står han på riktigt och sover i boxen och på banan, förutom den där lilla galoppen då, så sköter han sig klockrent. På totalt 5 starter har han tagit 3 st tredjeplaceringar och gör framsteg hela tiden. Han är stor som bara den och tar mycket mark under sig. Ska bli kul att se hur mycket han kan utvecklas tills nästa år!