Härliga vårveckor

Denna vecka har rullat på riktigt snabbt i det fina vädret. Bästa tiden att vara hästskötare är nästan nu på våren, när dagarna är längre och ljusare men inga småkryp har börjat tränga sig på och irritera hästarna. Vi har haft riktigt fint väder att sitta och köra häst i denna vecka. Hästarnas vintertäcken har lagts undan och vi som kör slipper sitta inpacketerade i lager av kläder. Hästarna tränar bra och alla mina startande passhästar kommer förmodligen komma till start nästa vecka. Huuur kul!
Devs Dragon
 och Benjamin S.H. startar på Halmstad på måndag, Amarock och Xlnt Chili Tripel på Jägerso på onsdag och om inte Fredrik hinner ångra sig innan anmälan gått ut så startar Pagano och Gigant Coger på Kalmar på fredagen.
De två passhästar som inte kommer starta nästa vecka är mina två treåringar Devs Duke och Amoa King. Båda killarna är än så länge ostartade, men igår var de in på banan och gjorde ett riktigt bra snabbjobb. Devs Duke siktar på kval om två veckor och Amoa King kommer förmodligen starta i början av maj. Kul!
Imorgon får jag även en ny passhäst. Devs Dreamking anländer till stallet senare idag och han kommer direkt från start - han startade nämligen så sent som på Jägersro tidigare under dagen. Nu har det blivit tränarbyte och jag får in ännu en Devs-häst på min lista - riktigt kul!

IMG 5358

Benjamin S.H.

58 A8 E50 F 9933 468 D 82 AD 1 D0748 F448 DE

Xlnt Chili Tripel