En vecka i januari

Veckan har gått snabbt och lätt. Dragons V75 seger känns fortfarande lite smått overklig och jag svävar nog fortfarande lite på moln efter den segern. Jobbveckan har gått fort och trots att det varit mindre tävlingar denna vecka så har det varit mycket på gång på annat vis istället. 

I måndags fick jag besök på jobbet av tidningen Land. Måånga bilder togs och jag är betydligt mer bekväm bakom kameran än framför, haha. Nä fy, någon modell lär man aldrig bli. Men min fina Chili ställde snällt upp på bilderna han med så läsarna får i alla fall något gulligt att kolla på, hehe. 
 
I onsdags blev det endast en tur i vagnen för min del. Sen var det fotodag som gällde för hela slanten. Alla ett och tvååringar fotades samt ett tiotal av andelshästarna i tävlingsstallet. Så det blev många bilder, och några av de kommer ni att få se här senare. Resten av bilderna får alla glada ägare. Brukar vara väldigt uppskattat. 
 
En mindre rolig sak som hänt denna vecka är att en av hästarna jag tar hand om på jobbet har sålts. Jag vet ju att man inte ska fästa sig allt för mycket vid sina sköthästar, men det är ju svårt när man tillbringar hela veckorna tillsammans med dem. Playit är en snäll och klok kille som jag vet kommer få det toppen hos sin nya ägare, men han kommer bli väldigt saknad här. 💞 
 
Men Playits box blev inte tom allt för länge. En dag senare flyttade nämnligen treåriga hingsten Devs Duke in på min stallgång. Duke är en trevlig kille med ett härligt ägar gäng runt sig. Han är än så länge okvalad och har framtiden framför sig. Jag sköter ju om Xlnt Chili Tripel, Devs Daredevil och Devs Dragon som i grunden kommer från samma ställe. Så det passade bra att jag fick ta över även denna häst nu när hans tidigare skötare slutat jobba här. 
 
I fredags byttes stallkläderna bort till något finare och sminket åkte på. Middag i Karlskrona med hela jobbgänget var det som gällde och det blev en rolig kväll. Det brukar ju inte hända så mycket på mina kvällar och helger i vanliga fall så något sånt här är ju lite extra kul. 
 
Igår lördag blev det först en sväng in till jobbet för att hjälpa till att köra snabbt med hästarna som ska starta i början av nästa vecka. Sen packade jag väskan och åkte in till kalmar för att sätta mig på ett fik och jobba lite med hemsidorna jag har hand om. Jag är så himla trött på att sitta i min tomma stuga på helgerna så fiket fick bli en bra omväxling, även om jag gjorde samma sak där som annars görs hemma. Efter det blev det en sväng till gymmet som öppnat en bit från där jag bor. Riktigt skönt att ha kommit igång med träningen igen, det har varit saknat. 
 
Idag då? Det fick bli en soffdag. Följa alla fina lopp från Vincennes, se någon serie. Bara ta det lugnt helt enkelt. 
 
#1 - - Anonym:

Snygg! :)