1a, 2a & 3a

I söndags åkte jag med Devs Dragon och Monark Newmen till Mantorptravet. I sin förra start galopperade Dragon i ledande position, endast 100m kvar av loppet och en finfin placering i v75 finalerna försvann med den. Men i söndags såg han allt till att ta revansch! Seger med fyra längder och det var knappt så han var blåste efteråt. Det är en så himla läcker häst det här och vilken kapacitet han har! Riktigt glad för ägarnas skull och jag hoppas verkligen på att vi får ett fortsatt roligt år med den här hästen. Min fina kille. ❤
 
Monarken var sedan trea i sitt lopp, men det var inte långt ifrån seger där heller. Han verkar ha hittat tillbaka igen efter fjolåret. En riktigt fin och trevlig hingst, kul att få sela ut en sån stjärna med! Till vardags är det Louise som sköter honom. 
 
Också igår då. Då var det Amarocks tur att prestera på Axevalla. Även han gjorde ett fint lopp och blev tvåa. På tre starter i år har han varit tvåa tre gångar och på sina totalt tio gjorda starter har han varit på pallplats sex gånger utan att få vinna. Så är det någon som snart borde få sätta nosen först så är det väl ändå den här hästen. Han gör alltid bra lopp och utvecklas hela tiden. Så snart så, snaart måste det bara få vara hans tur!