Tack för i år

Om ni läst min blogg under året, eller läst sammanfattningen om allt som varit så vet ni nog att allt inte varit en dans på rosor. Egentligen vet jag inte vad jag ska säga om 2012. En del av mig vill bara glömma både 2011 och 2012, medan en annan del av mig älskar det som varit. De nya utmaningarna, nya vännerna och otroliga händelser.
En sak jag vet är att jag under de senaste året lärt känna mig själv. Lärt mig vart mina gränser sitter, vad jag klarar av och inte. Vet att när man tror man nått botten är man inte ens halvvägs, vet att orden "ge upp" inte finns, att ordet "kämpa" är något stort. Ingenting är omöjligt men allt är långt ifrån lätt. 
 
Bloggen har utvecklas något enormt, jag har blivit kallad både förebild och kämpe. Folk verkar uppskatta det jag gör och det får mig alltid på bättre humör. Visst jag har dåliga dagar, precis som jag har bra dagar med. Min blogg handlar om de bra dagarna, det positiva med livet och jag är glad över att så många hittat hit. 
 
Att starta bloggen är bland det bästa jag gjort, och jag hoppas att ni är intresserade av att följa mitt liv ännu ett år.
 
 
 
Visa fler inlägg