Stora Stockholm idag + tre kansiga saker som hänt idag

När man kommer från ett hus mitt ute i skogen, där det bor fler djur än människor, då känns Stockholm så grymt stort, stressigt och .. vad ska man kalla det.. annorlunda?
Sover på Globen hotell, grymt fiint. Dock kunde jag knappt sova på hela natten, humf.
Åkte ner till det första köpcentrumet direkt efter frukost, men tröttnade efter bara 10 min. Det här med shopping är inte min grej xD..
Oscar mådde bättre idag så jag åkte in till Stockholm centrum och var med han resten utav dagen, gjjjymt att få träffa killen igen c':
Sådär på eftermiddagen så åkte vi ut till Farsda och såg på när syrran spelade sista matchen för idag. De vann med 5-0, woho!
Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Oscar igen, kanske gå på någon hockey match och sen får vi se vad jag hittar på. :3
Tre lite knasiga saker har hänt idag med.. Först så trodde en gubbe i en kiosken att mitt ben var ett barn (det var fett skumt), det andra var att en unge sprang fram till mig, petade på mig, och sprang sedan iväg igen. Och det tredje var att varken rulltrappan eller hissen funkade på tunnelbanan, så jag fick krypa på golvet. Blä. "Smärtan som uppstår när man får krypa nerför rulltrappan", höhö. xD
Visa fler inlägg