En blogg värd att läsa

Det finns en tjej som heter Jenny, som har samma sjukdom som mig. Vissa av er kanske läser hennes blogg? Jag hade för något år sedan klickat in på hennes blogg några gånger innan jag fick reda på att hon och jag hade samma sjukdom. Redan innan var jag imponerad över hennes maffiga dressyrhästar. Men efter att hon berättat att hon också har Crps i ett ben blev jag helt .. wow. Förstår inte hur hon lyckas. Nu för tiden läser jag hennes blogg flera gånger om dagen. 
När jag satt mig ner och tänkte tipsa er om en läsvärd blogg var just hennes blogg jag kom att tänka på. Inte bara för att vi har samma sjukdom, utan för att Jenny gör ett helt fantastiskt jobb med hennes hästar, bloggen och allt där till. Och gissa vad hennes 5åriga häst ska göra på Falstebo?
 
 
"Denhär lilla stjärnan köpte jag någon månad efter att jag blev utskriven från sjukhuset. Jag kunde alltså inte ens gå än men kände att jag behövde något att se fram emot." - Utdrag från ett blogginlägg på Jennys blogg, JMdressyr.se 
Hennes lilla Dino har nu hunnit blivit fem år. Och vet ni vad? Han har kvalat in (på första försöket) till Falsterbo och kommer starta där! Kan ni förstå vad stort?! Jenny själv kommer inte tävla honom. Men jag tycker hon kan vara lika kaxig för det ändå som tagit sig såhär långt. ;) 
Jenny, du får säga vad du vill. Men du är en helgrym hästtjej och en förebild. Därför ger jag er läsare ett litet bloggtips jag inte tror ni kommer ångra att ni klickade er in på. 
JMdressyr.se - Försök att inte dreggla över hennes fina hästar!  
I det här avsnittet av "Matildas Äventyr" kan ni se när jag och Jenny träffades på GHS: 
4 kommentarer publicerat i
Taggar: JMdressyr
#1 - - Emma - Livet som ryttare och hundägare:

Älskar hennes blogg! Läser den varje dag! Visste inte att hon hade samma sjukdom som dig, jösses ni båda är så grymt starka och drivna människor!

#2 - - JennyM:

Det finns inte ord som beskriver ens hur glad jag blev över dessa ord! Speciellt när det kommer från dig Matilda, vars blogg jag går in och läser för att motivera mig lite när det känns jobbigt.. Ja du vet ju hur jag menar. Tusen tack och en stor kram till dig! Du kan väl höra av dig om du råkar ha tid över en dag och åker till Falsterbo?! ;)

#3 - - saga:

Hade ingen aning om att hon har samma sjukdom som dig, hade man aldrig kunnat gissa genom hennes blogg/bilder! Gör som du, läser den flera gånger o mdagen & tycker hon, precis som dig har en väldigt inspirerande & bra blogg. Fint av dig att skriva att sådant här positivt inlägg åt henne! :)

#4 - - lotta:

När jag klicka så kommer jag bara till en köpsajt, kan du inte lägga länken till henne här?

Svar: vad konstigt? Den här länken menar du? http://jmdressyr.se/
Skogsrusset - Matilda Persson