Birthday

Faktiskt inte gjort något speciellt på min "stora dag". Suttit och lyssnat på bild diskusstion heela dagen. En av mina bilder fick kritiken "Den är så ful, den är så ful så den nästan blir intressant". HAH, love it. (nej jag är inte alls nöjd med bilden heller, macro är inte min grej direkt så kommentaren var mer väntad och kom med humor). 
 
Annars har jag städat stallet och gav ponnysarna en extra skopa havre nu ikväll så de också blev lite glada.
Vilken intressant födelsedag va haha? 
Nejmen fick faktiskt tårta på sängen imorse och tog en fika på stan med kusin efter skolan. Är ju bara ensam hemma hela veckorna. Ensam hemma, ensam i stallet och blö. Börjar ju prata med mig själv snart.
Men kändes så tråkigt just idag att bara vara hemma så fick bli en fikaa med Maria. King det ju. Vi kom på efteråt att vi borde ha gått på en krog eller något iställe, bara för att liksom. Men såklart tänkte vi inte på det. Jag känner mig inte ens myndig?
Sen är jag är ju faktiskt en duktig (eller tråkig och osocial) tonåring som aldrig har varit full, rökt eller i huvudtaget festat eller gjort annat busigt man ska göra som tonåring. Varit på fest en endaste gång i mitt liv och där drack jag inte. Tror knappast det kommer bli någon skillnad på det trots att jag blivit 18. Inte en på ett tag i alla fall.. :) 
Nu ska jag äta middag (kl20:51)- favoriträtten pasta på menyn. Jippiii 
Visa fler inlägg