Tionde infektionsdagen och en hästägares mardrömmar

Tionde infektionsdagen och den har fortfarande inte gett med sig. Kändes som jag var på bättringsvägen ett tag, sen igår blossade den upp igen. Sov knappt något inatt och blev hemma idag igen. Så himla less. Missar massa inför slututställningen och Linnson får inte alls den träning jag vill ge honom.
Inatt drömde jag till och med nära på en mardröm om hur arg min ponny var på mig. Drömde att Linnson stod och var arg på stallgången med utrustning på utan att ha fått varit ut och kört. Av någon andelning (något jag kopplar till infektionen) hade han blivit bortglömd där och när jag skulle försöka få av han utrustningen blev han galen och sparkade ner mig i marken. Vaknade när min ponny i drömmen stod och sparkade på mig och jag låg hjälplös på marken. 
V ä r l d e n s  konstigaste dröm, den kändes liksom så himla verklig. 
 
Så, förutom den något annorlunda drömmen har jag inte så mycket att dela med mig av då jag för det mesta bara ligger i soffan. Åkte till museet igår och hjälpte till att sätta upp bilder, men åkte hem pga infektionen efter lunch. Sen dess har det inte hänt så mycket mer värt att skriva om.. 
 
 
Visa fler inlägg