Fem saker ni (kanske) inte visste om mig

 * Jag kan störa mig otroligt mycket på folk som klagar på sin vikt och hur de äter, ser ut eller tränar. 
 
* Jag tror att jag ofta betraktas som lite annorlunda eller efterbliven i andras ögon när de först träffar mig. Jag saknar (enligt mig själv) en gnutta social kompitens och lyckas alltid med att bete mig konstigt bland folk. #vågavägraförsökavaranormal
 
 * Jag skulle inte kalla mig vegetarian, men äter i stort sett inte kött. Fisk och ibland kycklig är okej, men annars hatar jag verkligen koncistensen av kött och äter till 90% veggo mat. 
 
* Har alltid velat åka iväg på festivaler som Getaway Rock festival, Bråvalla, Sweden Rock Festival, Urkult eller ja, vad som helst. Har alltid velat åka på festivaler men har aldrig haft någon som vill åka med mig. Men i år har jag som mål att verkligen ta mig iväg - själv eller ej jag ska iväääg. 
 
* Jag bor på på övervåningen. Trodde ju liksom inte att jag skulle sitta i rullstol så länge och är nu först efter 8 år jag börjar reflektera över att jag faktiskt fortfarande bor på övervåningen. 
Var det något du inte trodde om mig som du just fått veta? :) 
#1 - - Neapocalypse och tinkerhästen Clooney ・゚♥:

Jag är också halv-vegetarian :D

#2 - - Josäfin Andersson :

åh får också panik som hela tiden ska klaga och påpeka sin vikt!! "Åh nej jag kan inte ha det där jag är för tjock" MEN HA INTE DET DÅ vill man bara skrika när man hör de 111 gången om samma plagg det ändå kommer sluta att den personen kommer ha!

#3 - - Wiilow [Foto Tankar Känslor]:

Men jag tror många vill åka på festival med dig! Och även om du åker dit själv så kommer du träffa massa underbara människor.

Vi funderar lite på sweden rock och jag lovar att höra av mig om vi ska dit (ps:påminn mig gärna)

Svar: Aww!
Skogsrusset - Matilda Persson

#4 - - solryttare:

Hur kommer du upp till övervåningen?

Svar: Kryper :D
Skogsrusset - Matilda Persson

#5 - - Bea:

Visste inte att du inte gillar kött ^^

#6 - - Jonna:

Kom till Storsjöyran och häng med mig :)